Collectieve verzekeringen

Employee benefits maken het verschil

Empoyee benefits zijn de extraatjes voor de werknemer. Ze bieden ondernemers vele mogelijkheden om personeel te binden en te boeien. Van een auto van de zaak, via een tegemoetkoming in studiekosten tot en met kinderopvang en meer vrije tijd. Vroeger noemden we dit soort voorzieningen secundaire arbeidsvoorwaarden. Nu noemen we ze employee benefits. Hoewel sommige voorzieningen geregeld zijn in de CAO, en daarmee verplicht zijn, bestaat er veel vrijheid om zelf extra benefits te regelen.

Meer voordelen? Meer kosten!
Hoewel een uitgebreid employee-benefitspakket duidelijke voordelen oplevert voor de werknemer, betekent dit voor de werkgever extra kosten. Beide partijen hebben baat bij een onafhankelijk, professioneel advies. En daarvoor kunt u bij WH Assurantiën terecht.

De consultants van WH Pensioenen hebben een goed actueel overzicht van het marktaanbod en weten precies welke verzekeringstechnische aspecten eraan kleven. Onze adviseurs kunnen u op vele fronten bijstaan:

  • informeren over de mogelijkheden
  • fungeren als aanspreekpunt voor werknemers en werkgever
  • verzorgen van de inkoop
  • verzorgen van de administratie
  • informeren over nieuwe mogelijkheden

In de praktijk blijkt het belangrijk om het employee benefits-pakket goed af te stemmen op de behoeften van uw personeel. Ook daarin kan WH Assurantiën  u perfect adviseren. Meer weten? Maak een afspraak.