Professionele vermogensplanning

Voor een rendement dat past bij uw verwachtingen
Wij informeren u graag over de algemene mogelijkheden en risico’s van beleggen. Wij helpen u niet alleen met het continu monitoren van uw financiële doelstellingen, maar brengen u tevens – indien u dat wilt – in contact met de juiste partij om uw vermogen onder te brengen.

Voor advies over de invulling van uw beleggingsportefeuille werken wij samen met een hiertoe bevoegde vermogensbeheerder. Uiteraard hebben wij onze keuze voor deze vermogensbeheerder zeer weloverwogen gemaakt. Professioneel vermogensbeheer vergroot immers de kans op een rendement dat aansluit bij uw verwachtingspatroon.

Maak kennis met NNEK: Noordnederlands Effectenkantoor
De belangrijkste criteria waarop wij vermogensbeheerders beoordelen zijn onafhankelijkheid en professionaliteit. Wij hebben ervoor gekozen te werken met NNEK (Noordnederlands Effektenkantoor). Deze partij herkent het belang van:

  • de mogelijkheid om de performance te meten
  • een heldere communicatie met klanten
  • berekenen van kosten die in verhouding staan tot geleverde prestaties.

Tot nu toe was professioneel vermogensbeheer van particuliere beleggingen slechts weggelegd voor (zeer) vermogende beleggers. NNEK heeft daar verandering in gebracht met het ontwikkelen van Fondsenmozaïek.

Voor een kijkje in de praktijk

Weten hoe het er op de beurs aan toe gaat? Bekijk het filmpje over de introductie van de opleiding ‘Leergang Vermogensplanner’.

Het Fondsenmozaïek in een notendop

  • NNEK selecteert binnen Fondsenmozaïek voor u de best presterende beleggingsfondsen qua verhouding rendement en risico, en zorgt dat uw belegging continu op uw persoonlijke risicoprofiel blijft aansluiten.
  • Al vanaf € 5.000,- kunt u bij NNEK uw belegging starten in één van de vijf modelportefeuilles van Fondsenmozaïek. Periodieke vervolgstortingen zijn mogelijk vanaf € 50,-.
  • NNEK stelt deze modelportefeuilles samen op basis van uw persoonlijk risicoprofiel. Daartoe beoordeelt zij continu de prestaties van beleggingsfondsen over de hele wereld.
  • Fondsenmozaïek richt zich op het samenstellen van modelportefeuilles waarin bovengemiddelde beleggingsresultaten worden nagestreefd met aanvaardbare risico’s. Ook niet onbelangrijk: NNEK communiceert heel duidelijk en eerlijk naar klanten.
  • Uiteraard heeft u 24 uur per dag ‘online’ inzicht in portefeuille. Daarnaast ontvangt u een nieuwsbrief en is een exclusieve koppeling gelegd met www.morningstart.nl, een onafhankelijke vergelijkingssite voor beleggingsfondsen.

Er valt nog veel meer te vertellen over de NNEK en het Fondsenmozaïek? Bezoek de site van NNEK of vraag ons om aanvullende informatie.